2017 OTP Bank adatvizualizációs verseny

A versenyről

Az idei évben az OTP Bank közreműködésével és támogatásával kerül megrendezésre a BI Fórum adatvizualizációs versenye.

A verseny középpontjában az OTP Kedvezményprogram lesz, ahol a cég ügyfelei az internetbankban aktiválhatják a különböző partnercégek kedvezményes ajánlatait. Az aktiválás után nincs más dolguk, mint OTP bankkártyával fizetni a kedvezményadó kereskedőknél, és a bank utólag automatikusan jóváírja a kedvezmény összegét az ügyfél számláján.

A verseny nyitott, így bárki részt vehet rajta, nem csak a Budapest BI Fórumra regisztrált résztvevők. Lehetséges egyedül illetve csapatban is indulni. A versenyen szívesen látjuk mind a professzionális szakembereket, mind az adatvizualizációval saját kedvtelésükre foglalkozókat. A részvételhez előzetes nevezés szükséges.

Részletes versenykiírás

Az adatok

Az elemzési adatbázis egy anonimizált, torzított mintavétellel készült válogatás, amely az ügyfelekről, az aktivált kedvezményekről és a vásárlási tranzakciókról tartalmaz információkat. 

Nevezés

A versenyre nevezni és adatokat letölteni itt lehet: Nevezési űrlap. A nevezési időszak lezárult.

Pályázatok beadása

A beadási határidő 2017. november 12. (vasárnap) éjfél. A beadási határidő lejárt, köszönjük mindenkinek a beküldött pályázatokat.

Döntő

A verseny nyilvános döntője 2017. november 16-án, csütörtökön kerül megrendezésére a  Mercure Buda hotelben, a Budapest BI Fórum helyszínen. A legjobb pályamunkák kiállítása 17:30 és 18:30 között látható, a versenyprezentációk 18:30-kezdődnek.

A nyilvános döntőn a részvétel a közönség számára ingyenes, regisztrálni a Meetup vagy Facebook eseményünknél lehet.

Update: A döntő  eredményei itt találhatóak.

Támogatók

A verseny támogatója és adatszolgáltató partnere az OTP Bank.

otp_logo

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.