2016 ingatlan.com adatvizualizációs verseny

A versenyről

Adatvizualizációs versenyünk a hazai ingatlanpiac működésébe enged bepillantást az ingatlan.com hirdetési adatbázisán tükrében. A verseny résztvevői az elmúlt másfél évben megjelent eladó és kibérelhető ingatlanok adatait elemezhetik és vizualizálhatják.

A verseny nyitott, így bárki részt vehet rajta, nem csak a Budapest BI Fórumra regisztrált résztvevők. Lehetséges egyedül illetve csapatban is indulni. A versenyen szívesen látjuk mind a professzionális szakembereket, mind az adatvizualizációval saját kedvtelésükre foglalkozókat. A részvételhez előzetes nevezés szükséges.

Az adatok

A fő adatállomány az ingatlan.com-on megjelent hirdetések egy szeletét tartalmazza. Az adatbázisban megtalálhatók az egész ország területéről mind az eladó, mind a kiadó, legfeljebb 70 négyzetméteres ingatlanokra vonatkozó hirdetések az elmúlt 18 hónapból.

Döntő

A verseny nyilvános döntője 2016. október 27-én, csütörtökön kerül megrendezésére a  Mercure Buda hotelben, a Budapest BI Fórum helyszínen. A legjobb pályamunkák kiállítása 17:30 és 18:30 között látható, a versenyprezentációk 18:30-kezdődnek.

A verseny 100.000 forint értékű fődíját az ingatlan.com ajánlja fel. 

A döntőn a részvétel mindenkinek ingyenes, jelentkezni a Meetup vagy Facebook eseményen lehet.

Támogatók

A verseny támogatója és adatszolgáltató partnere az ingatlan.com

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.